turvallinen maksuHyväksymme tällä hetkellä maksun luottokortilla. Lue lisää seuraavista tiedoista ennen kuin ostat kanssamme:

 

1. Vahvista, että käytössäsi oleva PayPal- ja luottokortti ovat sinun tai että PayPalin ja luottokorttien omistaja on nimenomaisesti valtuutettu käyttämään niitä. Kaikkien luottokorttien haltijoihin sovelletaan validointitarkastuksia ja kortin myöntäjän lupaa. Jos maksukorttisi liikkeellelaskija kieltäytyy hyväksymästä meille maksua, emme ole vastuussa viivästyksestä tai toimittamatta jättämisestä.

 

2. Teemme kaikki mahdolliset toimenpiteet, niin kauan kuin meillä on valtuudet, pitämään tilauksesi ja maksun yksityiskohdat turvassa, mutta emme ole tehneet laiminlyöntejä, emme voi olla vastuussa mistään menetyksestäsi. Saattavat joutua kärsimään, jos kolmas osapuoli hankkii luvattoman pääsyn tietoihin, joita annat, kun käytät tai tilaat Sivustoa.

 

3. Teemme kaiken kohtuullisen varovaisuuden varmistaaksemme Sivustomme turvallisuuden. Kaikki tämän sivuston PayPal- ja Credit Cards -transaktiot käsitellään Secure Socket Layer (SSL) -tekniikan avulla suojatun palvelimen kautta. Jos olet kauppamme käyttäjä, tallennamme luottokorttitietosi turvallisesti järjestelmissämme. Nämä tiedot ovat täysin salatut ja niitä käytetään vain korttitapahtumien käsittelyyn, jotka olet aloittanut.