Toimitukset ja palautukset


1.Shipments

Seurantatiedot:

Kun tavarat lähetetään, saat lähetysvahvistussähköpostin, johon sisältyy tilauksesi seuranta. Anna todellinen ja tehokas sähköpostiosoite, josta tavaroiden toimitustila voidaan ilmoittaa nopeasti.

Toimitusaika:

Tilaukset lähetetään yleensä 24 tunnin kuluessa tilauspäivästä. Kun tavarat lähetetään, tarjoamme seurantamäärän seurantaan verkossa. Kuten tavallista, kestää 3-5 arkipäivää ovelle. Sinun tyytyväisyys on se, mitä pyrimme.


2. Palautustapa

Huomautuksia

---- Jos haluat palauttaa tuotteesi, ota yhteyttä lähetysosoitteeseemme. Kaikkien kohteiden on oltava alkuperäisessä tilassa: unworn, unwashed ja kaikki tagit kiinnitettyinä.

---- Ennen kuin teet tilauksen, sinun on vahvistettava tarjotun värin, koon ja tyylin ja jos se ei ole laatuongelmia, ostajan tulee maksaa toimitusmaksu.

---- Jos kyseessä on laatuongelma tai virheellinen versio, ota kuvia kohteesta ja lähetä kuvat meille. Otamme täyden vastuun laadun ongelmakohdasta.

---- Jos haluat vaihtaa muuta tyyliä tai pyytää hyvitystä, ilmoita meille seurantanumero, kun tuotteet on lähetetty takaisin. Kun saamme tuotteet, lähetämme uuden kohteen, jonka tilaat tai palautat maksusi.

---- Emme ole vastuussa läpikulusta menetetyistä paketeista.

---- Jos sinulla on kysyttävää tuotteiden palauttamisesta, ota meihin yhteyttä!

Teemme parhaamme tarjotaksemme sinulle 100% tyytyväisyyden. Jos haluat hakea palautusta, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoita palautuksen syy. Kaikkien palautettavien kohteiden on oltava täysin alkuperäisessä kunnossa kaikkien tunnusten ja tarrojen kanssa: käyttämättömiä, ei kuluneita, muutettuja tai pestyjä jne. Voit nauttia paluupalvelusta vaaditun ajan kuluessa, jota emme palaa tai vaihda.

Ei paluuta tai vaihtoa näissä tilanteissa:

1) Emme hyväksy kohteita, joilla on laadullisia ongelmia, jotka johtuvat subjektiivisesta tietoisuudesta viallisista tavaroista.

2) Emme hyväksy kolmannen osapuolen käyttämästä, vaurioituneesta, kaiverrusta tai muuttamasta tuotteen palautusta.

3) Emme hyväksy luvattomia, pakattuja tai väärin vakuutettuja tuotteita. Arvostamme ymmärrystäsi.

Tilaa peruutus

Jos olet tilannut tilauksen ja haluat peruuttaa sen myöhemmin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian. Mutta jos tilauksesi on lähetetty, emme voi peruuttaa sitä. Kiitos ymmärryksestänne.

Ystävällinen ilmoitus

Jos et ole saanut jäljitysnumeroasi 3 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä, sähköpostipalvelimesi on ehkä käsitellyt sitä roskapostina. Tässä tapauksessa ota yhteyttä saadaksesi apua.